Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з червоної доріжки, отримавши російську музичну нагороду "Звукова доріжка" в номінації "Краща співачка" і "Найкраще шоу". Так, артистка приміряла чорну облягаючу латексну сукню з глибоким декольте, доповнивши образ лакованими босоніжками на підборах.

"🏆 Краща співачка 🏆 Найкраще #шоуДива 🏆Sexy Singer 😜🙏🏽 Дякую всім, хто голосував за мене! Спасибі моїй найкращій команді! @zdawards і @artur_gasparyan_mk! Спасибі моїм дорогим шанувальникам! 🙌🏽", - поділилася радістю Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "👍👍Точена фігурка!супер!", "Лялька Барбі❣️", "Немає слів!!! Красуня !!!! Шикарна ДІВА!!!💖💖💖💖🙏", "Неймовірна👏👏👏".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Були і ті, хто помітив сліди фотошопу: "чи Не забагато фотошопу ? І ноги довренькі якось не того ... реальність пропадає.", "Видовжила гномиха - себе! 👎👎👎😂😂😂", "Якась тут неприродна фігура)))", "Ойй навіщо так фотошопити🤦‍♀️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.