Стало відомо, чому по культовому продовження франшизи про Гаррі Поттера письменниці Джоан Роулінг досі немає фільму. "Гаррі Поттер і прокляте дитя" все ще не вийшов на екрани, хоча технічно матеріал для екранізації у Роулінг і студії Warner Bros. вже є – «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» фактично являє собою 8-у книгу поттеріани.

Історію написала особисто Джоан Роулінг, а потім за сценарієм були поставлені кілька постановок у різних країнах світу. У США «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» стала однією з найпопулярніших вистав на Бродвеї, і тому багато фанатів, а разом з ними і кіноексперти, задаються питанням: чому ж студія досі не зважилася екранізувати історію, яка вже приносить так багато грошей?

Прем'єра «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» на лондонській театральній сцені відбулася в липні 2016 року. Сценарій п'єси писав титулований сценарист Джек Торн, ґрунтувався він на історії самої Джоан Роулінг. Ще до цього, у квітні 2016 року, Джоан Роулінг зустрічалася з керівництвом Warner Bros., і фанати тоді запідозрили, що сторони домовляються про потенційну екранізацію «Гаррі Поттер і Прокляте дитя». Пізніше, однак, з'ясувалося, що переговори велися з приводу франшизи «Фантастичні тварини».

Нагадаємо, раніше звичайний Одеський музей перетворили на унікальну школу чарівництва

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

24 лютого в школі чарівництва почалися заняття, котрі організатори назвали "Family fun. Harry Potter". І це зовсім не випадково, адже Музей Цікавої Науки можна назвати школою чаклунства, тому що наука-це сучасна магія. Про це повідомляє "Одеський оглядач".

Це єдиний музей в Одесі, де дітям не забороняють бігати, стрибати, кричати і танцювати. Малюки тут відчувають себе дорослим, тому що можуть долучитися до фізичних випробувань і хімічних дослідів, а кожен дорослий тут може відчути себе дитиною.

Нагадаємо, що українську школу перетворили на унікальний арт-об'єкт.Звичайну школу в Чернігові перетворили в казкове місто. Стіну навчального закладу французький художник Popay прикрасив незвичайним муралом. Школу № 20 перетворили на справжній арт-об'єкт у рамках проекту Mural Social Club: Back to school!

Нещодавно "Знай.иа" писав, що спритність рук і трохи чарівництва: у Баварії відкрили академію магії.Академія розташована в передмісті німецького Мюнхена в комуні Пуллах. Цей навчальний заклад є унікальним у своєму роді. Захоплені студенти збираються в невеликих атмосферних кімнатках. Головний маг показує їм майстер-клас – справжні купюри по 50 євро запалали в його гаманці.