Відомий український співак Вова Борисенко і його кохана дружина Любов Юнак, відома як Лавіка засмутили фанатів новиною про розлучення на своїх акаунтах в Facebook. Офіційно шлюб Вови і Лавіки тривав зовсім недовго, а про точні причини розриву парочка поки що замовчує. Так, знаменитості подякували один одному за добре проведений час разом.

#Большеневместе. ... правду говорят: «все хорошее когда-нибудь кончается». Удачи тебе. Спасибо за то, что от твоей любви я чувствовал себя счастливым. Спасибо за нашу теплую #любовь.

Geplaatst door Borisenko Vova op Donderdag 28 februari 2019

"Правду кажуть: "все хороше коли-небудь закінчується". Удачі тобі. Спасибі за те, що від твого кохання я відчував себе щасливим. Дякую за нашу теплу любов", - зворушливо підписав серію кадрів Борисенко. Сама Лавіка зазначила, що подружжя подало на розлучення ще 30 жовтня 2018 року, проте вирішили зізнатися шанувальникам тільки зараз.

Ребяточки, есть новости. 30 октября мы с Вовой подали на развод. Мы очень благодарны близким за поддержку, но особенно...

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще
Geplaatst door Lubov Younak op Donderdag 28 februari 2019

"30 жовтня ми з Вовою подали на розлучення. Ми дуже вдячні близьким за підтримку, але особливо я висловлюю подяку друзям з преси та медіа, які знали про наше розставання, але не зіграли на цих переживаннях",- пояснила фоловерам Любов.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.