Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в несподіваному образі з валізою в руках.

На фотографіях, які з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в образі для подорожей з величезною валізою, яку тягне за собою. Для подорожі Ані Лорак одягла сірі джинси і темну коротеньку курточку. На її ногах масивні чорні черевики на грубій підошві, на обличчі в неї сонцезахисні окуляри, а волосся розпущене. Лорак фотографирована, як би виїжджаючи з готелю. А вона попрямувала в Баку - столицю Азербайджану.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "З першим днем весни! Баку! До зустрічі! #ШоуДива#Баку". Очевидно, що саме в столиці Азербайджану відбудеться наступний концерт співачки. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"З початком сонця і любові вас, мила Кароліночка! Нехай ця весна принесе у ваше життя багато радості і щастя!", "Підбори шикарні", "У валізі сало і пір'я?", "Цей Мурат її не вартий! Ані перестала закривати очі на його гульки, і нарешті! На цей раз не пробачила", "З першим днем весни! Щасливої дороги!", "Шикарна дівчина", "Дуже красива жінка", "Ой, які ноги довгі при рості 1.50", "Вічно ноги свої подовжує взуттям, як кайдани", "Валіза виглядає неприродно великою", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.