Ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов почав фліртувати з співачкою Тіною Кароль прямо на очах у дружини Каті Осадчої. Про це передає Clutch.

Горбунов опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram провокаційне фото в оточенні прекрасних дам: дружини Каті Осадчої і знаменитої співачки Тіни Кароль.

"Одна добре, а дві краще", — підписав кадр телеведучий.

Невідомо, що хотів сказати цим Горбунов, швидше за все просто пожартувати. Схоже, Осадчу зовсім не бентежить легкий флірт чоловіка в бік прекрасної колеги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях шанувальники радять Юрію брати одразу двох красунь і розсипаються у компліментах.

"Котикиии", "А чому без Дана?", "Дуже хороші", "Красуні", "Всі дуже красиві", "Неймовірні", "найкрасивіші", "Юрааа,ви чудово виглядаєте в оточенні наших красунь", "Агонььььь", "Підпис — бомба", "Одружуйтесь , тільки жінки повинні жити в повному достатку , в діамантах і смарагдах", — пишуть в підписники.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль показала фото, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте джинсове боді, яке оголює зону декольте, а також підкреслює пишний бюст. З плечей артистки спадає бежеве картате пальто. Її волосся розпущене, а на обличчі природний макіяж.

Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

Нагадаємо, чому Тіна Кароль не може відпустити покійного чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак посварила фанатів фото з плоским животом.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль підірвала мережу напівголим фото.