Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливу бежеву сукню, під якою не видно білизни. Поверх сукні Надя наділа світлу пір'яну накидку. Артистка сидить у чорному кріслі в незвичайній позі і млосно дивиться в камеру. Її коротке волосся укладене в стильну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Надя сидить так, що погляду публіки відкривається неймовірний вид на її декольте.

У підписі до фотографії Надія Мейхер рекламує власний бренд: "Творча Майстерня @meiher_by_meiher зустрічає весну разом з клієнтами! Презентує нову колекцію, і даруємо знижки -20%; -50%, а також поточні колекції -85%. При купівлі 4 одиниць – 5 в подарунок! Запрошуємо Вас наші улюблені за адресою вул. Шота Руставелі 40/10", - написала співачка, а також вказала номер телефону своєї студії. Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер. Фанати засипають зірку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ох, Надія", "Красуня", "Надя, яка Ви жіночна", "Ну, хороша! Немає сил дивитися!", "Краса, світ врятує краса! Милі і красиві, звичайно кохані і бажані", "Надія, ви дуже красива і жіночна", "Спасибі твоїм батькам за таку чудову Надію", "Найкрасивіша! Не зрівнятися з Брежнєвою!", "Як завжди – сама-сама!", "Надя красуня", "Така принадна, за це ще більше любові до вас. Надія справді щастя", "Надя, ви така класна! Яка є, як кажуть, без пафосу і понтів. Ви дуже багатогранні і цікаві!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.