Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова ніжно привітала старшу дочку Марію з Днем народження. Співачка виклала у своєму Instagram фотографію 14-річної Маші, на якій дівчинка зображена в літньому образі на морській прогулянці. У підписі до фотографії, Ольга Полякова написала довге ніжне поздоровлення дочці, яке розчулило до сліз її шанувальників.

"Моя зайка, Машенька @mashapolyakova тобі 14, в таких випадках кажуть "о, навіть не віриться" або "як швидко час пролетів", а я скажу – мені віриться! Я пам'ятаю кожну мить з того моменту, як ти з'явилася і 14 років вчила мене бути мамою, і скажу тобі ти не погано справлялася! 14... а ти вже така самостійна, відповідальна, дуже заповзятлива, розумна, а головне дуже ніжна, чуйна і добра дівчинка! Мене розпирає гордість, що у мене така донька, я навіть трошки не вірю, це величезне щастя бути твоєю мамою! Будь тільки обов'язково здоровою і щасливою, і пам'ятай перед тобою відкриті всі дороги, і немає перешкод, вони тільки в думках! Так що нехай все, що ти захочеш збудеться, ти головне мрій! Мама", - написала співачка.

Шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки і приєдналися до привітань в коментарях до фото.

"Як мило і зворушливо. Полякова – турботлива мама і ніжна, і так – щастя мати дитину, якою пишаєшся! З днем народження, Машенька!", "До сліз", "Копія матуся. Удачі в житті і щастя, нехай радує маму далі своїми успіхами і перемогами", "Чудова дівчинка. З днем народження, Машенька", "Оля, так ніжно і так зворушливо", "Яблучко від яблуньки. Вітаю вас, дівчатка! Ви розумниці і красуні!", "Оля, ви приклад справжньої мами, яка пишається своєю дитиною, це добре!", "Які прекрасні слова! Це так здорово, коли мама цінує свою дочку!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.