Популярний український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап) частенько дивує своїх шанувальників новими знімками в Instagram. Так, в цей раз Потап показав миле фото, але не з Каменських, а з іншого милою дамою.

На знімку, який з'явився в записі Потапа, він постав на огляд публіці в компанії співачки Мішель Андраде. Це виконавиця, яку продюсує Олексій Потапенко, він же зробив це селфи. На фото Олексій та Мішель мило посміхаються в камеру. Потап відображений у картатій сорочці і з кепкою на голові, а Мішель – у чорній толстовці і з зачесаним у хвіст волоссям. Про це пише портал "Політека".

Потап і Мішель Андраде

У підписі до фотографії Олексій Потапенко анонсував концерт Мішель Андраде в Херсоні. "@mishvirmish завжди красива і натуральна! Крутєйша ЛатиноРитмо програма чекає на всіх, хто прийде на її концерти. Херсон місто, весна починається зараз!!! #michelleandrade", — написав Потап.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають зірок компліментами в коментарях, а деякі обіцяють відвідати концерти Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Тато і донька по шоу-бізнесу", "Клас, чекаємо в Миколаєві", "Удачі вам і з першим днем весни", "Які милі", "Я йду", "Нереально круті. Добре, що ви є", "Привіт. Приїжджайте до нас в Білу церкву", "Класний пост!", "Я люблю весну", "Коли в гості?", "Моя улюблена Мішель", "Вона така мила", — пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з Євгеном Кошовим, чим спровокувала чутки про можливий роман знаменитостей

Нагадаємо, Настя Каменських гіпнотизує мережу томним поглядом: а де попа.

Як повідомляв Знай.uа вагітна Каменських прийшла на дитяче шоу майже голою.

Знай.uа писав, Влад Яма спокушає прихильниць розкішною шубою на голе тіло.

Дивіться відео по темі: