Співачка Maruv відмовилася в цьому році представляти Україну на "Євробаченні", а замість цього буде активно гастролювати по російських містах.

Про це повідомяють ЗМІ.

Продюсери відзначають, що подібна стратегія цілком виправдана, оскільки відмова від концертної діяльності у Росії може позбавити її величезної частини заробітку.

Відзначається, що запросити Maruv на корпоратив буде варто коштувати 10 тис. доларів, замовити виступ співачки в клубі обійдеться 160 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"
Показати ще

У свою чергу директор одного з російських концертних агентств розповів, що в Росії Maruv популярна, завдяки нарочито відвертого образу, її запрошують в клуби, на корпоративи і приватні вечірки.

"Лишається гастролей і приватних концертів в Росії - це позбавити себе величезної частини заробітку. Незважаючи на те, що її пісні добре продаються на цифрових носіях, я сильно сумніваюся, що вона зможе компенсувати відмову від Росії за рахунок цих грошей, а так само гастролей в Білорусі і Молдові. А чи дасть "Євробачення" таку популярність, щоб її стали запрошувати на гастролі до Європи, теж велике питання", - завив Ковальов.

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно закінчилася прес-конференція Суспільного мовника (НСТУ), де було обговорено ситуацію щодо відмови України брати участь у "Євробаченні".

Одна із членів правління НСТУ Олександа Кольцова, на своїй сторінці Facebook вирішила детально роз'яснити важливі питання, які турбують багатьох користувачів.

Артистка прояснила ситуацію щодо нових пунктів контракту, які викликали неабиякі суперечки з переможницею нацвідбору MARUV.

За словами Кольцової, окрім стандартних вимог Європейської Мовної Спілки (EBU) до контракту було додано два пункти - про скасування гастролів у РФ на період проведення "Євробачення" та три місяці після конкурсу та про штрафні санкції в разі порушення умов договору.

Також Олександра зауважила, що вони не затверджували відбір артистів продюсерами каналу-транслятора за критерієм "благонадійності".

Нагадаємо, Україна відмовилася від Євробачення.

Як повідомляв "Знай.ua", ФСБ допомогла MARUV виграти Нацвідбір.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова представлятиме Україну на Євробаченні 2019.

Зіркова історія переможниці національного відбору Євробачення MARUV