Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася уривком з шоу-туру "Diva" в Баку. Так, артистка вийшла на сцену в дуже відвертому вбранні: довгій білосніжній шубі і боді тілесного кольору. Варто відзначити, що останнім часом Кароліну підозрюють у вагітності, адже на деяких кадрах з концертів добре видно круглий животик.

"🦋", - лаконічно підписала ролик Лорак. Фолловери взялися критикувати: "Наркотою пахне...", "Який у вас термін вагітності?", "Так далеко від дому, від самобутності, від усього, що колись відрізняло вас від тисячі пластикових і бездушних. В трусах і в пір'ї, з Кіркоровим під боком... вам буває іноді тужливо від втраченого? Або ви, навпаки, знайшли все те, що було метою?" "Сцену з пляжем сплутала", "Я люблю Ані Лорак, але... брюки, спідниці або якесь плаття закінчилися? На сцену треба виходити в нижній білизні???", "Діві не можна в панталонах на сцену", "Капець🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Знову в труселях!!!Нове шоу буде ще крутіше-без трусів👍👍👍👍", "Цей купальник показав всі недоліки фігури . Товсті короткі ноги , і живіт жахливий".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.