Яна Соломко в соцмережах поділилася відео з донькою Кірою, зроблене на відпочинку в Єгипті. У відеоролику ворона завадила перекусу дівчинки з якоюсь Оленою, відібравши їжу прямо з тарілки. Дівчина не розгубилася і влаштувала справжні розбірки з кривдником, який зазіхнув на їжу Олени. "Віддай, це Оленине. Лєна, ти їла?",- каже дівчинка. І, відібравши здобич у птаха, кричить, щоб Олена терміново забирала свою їжу, а то нахабні птахи знову відберуть. Підписники Яни Соломко були вкрай обурені і здивовані поведінкою птахів, а дитину похвалили за відвагу.

" І ваша донька не злякалася? Я б вже втекла", "Взагалі вже обнагліли лізти в тарілку, доня умничка не злякалася", "Кіра молодець, так класно ворону прогнала"," Яка ж нахабна ця ворона", " Смілива у вас донечка виявляється. Супер. Розумничка "," Ух яка,образила дитину,зате яке прикольне відео вийшло", " Ой, це звичайно прикольно, але мені це зовсім не подобалося ", - пишуть фанати співачки.

Нагадаємо, Яна Соломко - фіналістка першого сезону "Холостяк", якій так і не вдалося підкорити серце Максима Чмерковського, адже він вибрав Олександру Шульгіну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яна Соломко та Максим Чмерковський

Після участі в проекті Яна зайнялася своєю сольною кар'єрою, вийшла заміж і народила донечку Кіру в Майамі. Не так давно з'явилися чутки про те, що Соломко розлучається зі своїм чоловіком Олегом. На це підписників наштовхнула сама Яна своїми постами в соцмережах, а так само те, що співачка видалила всі фотографії з чоловіком.

Знай.uа повідомляв, що Яна Соломко намагається виправити помилки, чим вона поділилася зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Аристка зізналася, що рік був важким дня неї, а небайдужі підписники почали заспокоювати співачку.

Також, портал Знай.uа писав, що жіночої частини населення України приготували неймовірний сюрприз до 8 березня. Новий сезон шоу "Холостяк" виходить на екрани.