Відомий український співак і секс-символ Макс Барських дуже активно веде свій профіль в Instagram і часто ділиться трепетними фото. Нещодавно знаменитість виставив тепле селфі зі своєю мамою, Лілією Бортник, яка нещодавно відсвяткувала день народження. Так, артист ніжно привітав найріднішу жінку зі святом, зворушивши шанувальників.

"Мамочка, вітаю тебе з Днем Народження!!! Завжди залишайся такою гарною і молодою! Дуже тебе люблю 😘 ", -зворушливо підписав кадр Барських. Фолловери не пройшли повз: "Вітаю🎉їй Міцного здоров'я☺️", "З днем народження вашу маму їй міцного здоров'я !!! Це головне! щасливих моментів !!", "Спасибі матусі за такого прекрасного сина 🙏❤️", "Схожий на маму😍Здоров'я їй🌸", "Вітаємо!!!Ваша мама дійсно дуже молодо виглядає і ви на неї схожі💐💐💐".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.