Кіт Флінт з The Prodigy вчинив самогубство буквально через декілька днів після того, як закінчився процес розлучення з його дружиною. Вона - японська модель та діджейка, Маюмі Кай.

Кіт Флінт закінчив життя самогубством на 50 році життя. Музиканта знайшли мертвим вранці 4 березня у його власному будинку у Норт Енд неподалік від міста Данмоу, графство Ессекс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією джерел, після розриву з Кай Флінт потрапив у глибоку депресію та знову підсів і почав часто вживати наркотики, пише The Sun. Під час тагедії колишня дружина музиканта перебувала у Японії.

Кіт Флінт з екс-дружиною Маюмі Кай

Варто зазначити, що напередодні самогубства Флінт виставив на продаж свій заміський будинок за півтора мільйона фунтів стерлінгів. До розлучення він із дружиною жив там.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом. Є переконання, що Кіта Флінта наздогнало прокляття Аарона Ремзі.

Кіт був затятим фанатом автоперегонів. У 2010-му він викупив мотогоночну команду Team Traction Control, яка брала участь в британському чемпіонаті на мотоциклах Yamaha YZF-R6. Гонщик TTC Ян Хатчінсон виграв два титули Isle of Man Supersport в 2015 і 2016 роках і додав перемогу в гонці Ulster GP. Спільно із вокалістом гурту Madness Чи Томпсоном у 2007-му році Флінт проїхав півтори тисячі кілометрів, щоб взяти участь в Гран-прі Іспанії

Раніше "Знай.uа" писав, що помер соліст The Prodigy. За інформацією видання The Sun, музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Причини смерті наразі встановлюються.

Також "Знай.uа" писав, що за офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою в минулі вихідні.