Відомий український продюсер Сергій Перман в ефірі одного з українських телеканалів порівняв екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з літературним персонажем Остапом Бендером.

Відомо, що таку заяву Перман озвучив головному редакторові видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Сергій Перман, Ані Лорак та Мурат

"Я не хочу обговорювати Мурата, Олеся. Пробач, але це та тема, на яку я говорити не хочу... У Мурата дуже високі інтелектуальні здібності. Я тобі так скажу: він – Остап Бендер. Він розумний хлопець, безумовно. Але турки – це дуже специфічна нація, і коли він потрапив сюди… Я хотів сказати, що моногамних турецьких чоловіків не існує", – заявив Сергій Перман.

Варто нагадати той факт, що Перман був продюсером Ані Лорак з 2008 по 2013 роки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ані Лорак
Ані Лорак

Варто нагадати, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася черговим кадром з нещодавньої фотосесії, позуючи на мармурових сходах. Так, артистка вбралася в обтягуючі джинси і чорну водолазку з відкритою спиною, засвітивши розкішні апартаменти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", не поширюється про особисте життя. Однак у мережі з'явилася інформація про те, що Лорак розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиолу, а тепер вони ділять доньку Софію.

Нагадаємо, Потап забув про Каменських і припав до ніг молоденької співачки: хто вона.

Як повідомляв Знай.uа у штабі Зеленського знайшли наднебезпечний пристрій: будьте готові до провокацій.

Знай.uа писав, Лорак показала, як музика "об'єднує" її з Лепсом, Галкіним та Ревою.

Дивіться відео по темі: