Популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ. Про це передає Clutch.

41-річну артистку Камалію часто називають "найбагатшою співачкою України". Її чоловік, Мохаммад Захур, є мільйонером і меценатом пакистанського походження. Сама співачка, окрім творчої кар'єри, активно веде свої профілі в соцмережах і часто хвалиться дорогими вбраннями. Нещодавно Камалія з'явилася перед користувачами в новому сексуальному образі.

На знімку Камалія з'явилася у сірому класичному жакеті, надягнутому на голе тіло. Образ "спокусливої вчительки" доповнили окуляри і яскравий макіяж. У коментарях шанувальники захоплюються пишним формам і стильним образом Камалії.

"Вау, богиня", "Ви прекрасні", "Виглядаєш дуже загадково", "Я вами захоплююсь ! Не тільки красива, але і хороша людина. Коли ви брали участь у Танцях, я за вас вболівала!", "Бездоганно гарна Леді", "Я вами захоплююсь! Ви силна незалежна і красива", "Які пишні форми!", "Ви прекрасна, удачі вам у всіх ваших починаннях", - пишуть захоплені користувачі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нові фотографії співачки Камалії викликали справжню бурю у мережі, а вся справа в її вкрай дивних бровах.

Останнім часом найбагатша співачка України пустилася берега: обрізала під каре довгі локони і записалася на "брівки". 41-річна дружина мільярдера Мохаммада Захура опублікувала в Instagram фото, яке викликало багато питань.

"На зйомках кліпу подружилася з прекрасним соколом. З давніх часів ці птахи є символом захисту і свободи. Точнісінько про мою пісню "Вільна". Дуже чекаю нове відео, а ви?", - підписала пост зірка.

Нагадаємо, Слава Камінська похвалилася спільною фотосесією з чоловіком Едгаром, позуючи для відомого глянцю.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анна Сєдокова показала свою велику і дружну сім'ю, примірявши розкішну сукню.

Також Знай.uа писав, Світлана Лобода похвалилася новим туром по США і Канаді, виставивши напоказ розкішне тіло.