Відома російська співачка, зірка 90-х Тетяна Буланова раптово шокувала шанувальників відвертим інтерв'ю для видання "Експрес Газета". Так, знаменитість вирішила висловити свою думку з приводу розлучення Ані Лорак та її екс-чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Варто зазначити, що головною причиною розриву стосунків пари вважають зраду Мурата з тусовщицею Яною Бєляєвою, яких бачили в одному з нічних клубів Києва. Так, артистка вважає, що винен в цьому тільки чоловік і "дівиця", яка зруйнувала сім'ю Кароліни.

"Медійним персонам в цьому плані складніше, ніж іншим людям. Ось Ані Лорак, можливо, і пробачила б гулящого чоловіка, але його зняли в обнімку з дівчиною. Гримнув медійний скандал, логічним підсумком якого стало розлучення. У цій ситуації виключно чоловік винен", - обурилася Буланова.

Після Тетяна зазначила, що Мурат спочатку повинен був розуміти, що його зрада стане предметом для обговорення і порадила чоловікам, які "ходять наліво" спочатку подбати про те, щоб про їхні "подвиги" ніхто не дізнався, поділившись власним прикладом. "Він повинен був чітко розуміти, чим його пригоди можуть відгукнутися. Так само і в мене з Владом (екс-чоловіком Буланової) вийшло. Він познайомився з дівчиною в ресторані, куди її повів, не думаючи про те, що я медійна особистість. Хочеться тобі погуляти – сто раз подумай, або хоча б зроби так, щоб ніхто тебе не побачив. Коли преса мусолить все це, стає гидко. Але багато чого залишається на совісті цих дівчат з низькою соціальною відповідальністю", - висловилася Буланова.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.