Відомий скандальний російський співак Філіп Кіркоров часто ділиться з фанатами новими кадрами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість показав уривок з реклами ліків від горла "Гексорал", де зіграв Сніжного короля. Варто відзначити, що рекламу визнали не відповідаючою закону, про що сказано на сайті Федеральної антимонопольної служби.

"В ній присутні некоректні порівняння, введення споживачів в оману, а також гарантія позитивної дії. 4 березня 2019 року Комісія ФАС Росії визнала ТОВ "Джонсон & Джонсон" винним у порушенні Закону про рекламу. У жовтні 2018 року в ефірі деяких телеканалів (ТБ-3, Перший канал СТС) компанія поширювала неналежний рекламний ролик лікарського препарату "Гексорал", - свідчить заява.

Варто відзначити, що слоган "Гексорал. Хвороборуйнувач № 1", також не пройшов критерії. Однак виноска, виконана дрібним шрифтом, розміщена на незначній площі кадру і яка демонструється лише 3 секунди, не дозволяє споживачам сприйняти вміщене в ній. А отже, фактично в рекламі відсутня. При цьому інформація про першість "Гексоралу" наводиться в рекламі великим шрифтом, на ній фіксується увага споживачів", - доповнили у відомстві. Також і сама заява Кіркорова про те, що "Хотів, щоб всі захваріли, але переміг "Гексорал" " порушує Закон про реламу через гарантію позитивної дії в лікуванні.

Популярні новини зараз
На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+" Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.