Відома українська артистка, тпавести-діва Монро поділилася секретами догляду за собою на прем'єрі еротичної комедії "Свінгери-2". Так, артистка розповіла, що під час зйомок відчувала себе Елізабет Тейлор, але засмутилася, що їй так і не дали скинути з себе сукню. На знімальному майданчику партнером по фільму став народний артист України Олексій Вертинський. Знаменитість зізналася, що сильно хвилювалася з цього приводу.

"Я дуже хвилювалася, тому що він - народний артист, легенда сучасного кінематографа. А я, актриса, яка грає саму себе. Це не передати словами! Я дуже задоволена. Я потім ходила ще два місяці, і розповідала всім, що я знімалася разом з Вертинським! Ви не повірите, напередодні Нового року, 31 грудня, я була на його спектаклі, і ми випили по келиху шампанського в його гримерці", - похвалилася діва.

Нещодавно знаменитості виповнився 41 рік і Монро вирішила зізнатись, як їй вдається виглядати так молодо, дозволивши інстерв'юеру помацати свою пружну ногу. "Щоранку я бігаю мінімум три-п’ять кілометрів, потім – стрейчинг, після цього – контрастний душ. Вранці і ввечері я роблю самомасаж. Також нам на Троєщину підвезли свіжу порцію «гіалуронки»", - зізналася красуня.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Вбрання артистка вибрала як зазвичай шокуюче: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.