Травести-діва Монро скомпрометувала Вертинського, опублікувавши спільне фото в мережі. Про це передає Clutch.

Травесті-діва опублікувала на своїй сторінці в Facebook спільне фото з актором Олександром Вертинським. Шанувальники одразу ж почали активно обговорювати компроментирующий кадр.

Телеведуча Монро і актор Вертинський зустрілися в цьому році на знімальному майданчику фільму "Свінгери 2". Травесті-діву запросили для зйомок в новому фільмі, причому режисери навіть не збиралися вигадувати їй образ. Монро з'явиться в ролі самої себе.

Перша частина комедії "Свінгери" з'явилася на світ 1 січня 2018 року. В основі сюжету лежить любовний трикутник між Дашею Астаф'євою, Олею Поляковою та Михайлом Кукуюком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У фільмі Вертинський грає продюссера Едуарда, який просуває танцівницю Монро. Велика кількість відвертих сцен швидше за все знову привернути фільму величезну аудиторію.

"Свінгери-2" з'явиться вже навесні 2019 року. Перед виходом Монро вирішила підігріти інтереси публіки, опублікувавши фото, на якому відверто "клеїться" до літнього артиста. Зірка підписала фото просто феєрично: "Дядьку, сигареткою почастуєте? Чи відразу до номеру?"

Шанувальники жваво відреагували на таку заяву від знаменитості.

Монро
Монро

"Монрітта, яка Ви шикарна, жінка-вогонь! А татко буде довго думати, залишиться з носом!", — написали в коментарях.

Раніше Монро вже висловлювала свою повагу до партнера по зйомках, все-таки Вертинський носить звання "народний аріст України".

"Зіграти на одній сцені (а у мене їх шість!) з Олексієм Вертинським – це для мене честь. Мабуть, якщо замість Вертинського був би Ді Капріо, я б ще подумала, а всі інші - ні, тільки Вертинський".

Нагадаємо, успішний юрист-трансгендер, 58-річна Саманта Кейн, втретє змінила стать.

Раніше Знай.ua повідомляв, Даша Астаф'єва відверто прокоментувала пристрасний поцілунок зі співачкою Олею Поляковою.

Також Знай.ua писав, на початку листопада в Києві почалися зйомки одного з найкасовіших фільмів українського виробництва кінокомедії "Свінгери-2".