Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка після розлучення зі зрадником-Муратом поїхала з дочкою жити і будувати кар'єру в Росії і тішиться там у (дружніх?) обіймах Сергія Лазарєва, явно відчуває нестачу в інтимному житті. Принаймні, так вирішили фанати, побачивши нове фото Лорак в Instagram. Відвертими кадрами з Кароліною зараз мало кого здивуєш - виконавиця часто ловить фанатів "персики", проте буря коментарів розігрується ледь не під кожним таким фото.

Новий кадр в честь восьмого березня здивував мережу - Лорак постала в коралового кольору сукні з дуже глибоким декольте - все напоказ. І фанати не залишилися байдужими. Хтось навперебій хвалив природну красу співачки, хтось, навпаки, обурився відсутністю у Кароліни такої корисної чесноти, як скромність.

"Скромніше наряд не могла одягнути"? "Вся в червоному, походу сексу хоче", - зазначили в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ані Лорак здивувала улюбленою їжею - їсть і не товстішає.

"Відьма!" - вирішать багато хто з нас, побачивши, з яким апетитом Керолайн навертає блюдо, яке в усьому світі вважається класикою для бажаючих набрати вагу. Як при таких смаках і апетитах Лорак вдається зберегти точену фігурку - велике питання. Втім, можливо, вона просто вирішила подражнити фанатів і фото постановочне.

"Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфи з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в короткий чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.