24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії в Міжнародний жіночий день Альона Омович роздяглася до трусів і прилягла в купу жовтих тюльпанів. При цьому її голі груди прикриває одна квітка, виставлена на передній план. Волосся моделі розпущене і розкинуте, а на обличчі щільний шар макіяжу. При цьому шанувальники помітили неприродні ноги дівчини і порадили їй не перегинати палицю з фотошопом.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "З 8 березня, Малишки. З Вас по квітковому смайлу в коменти". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зі святом", "Хай збуваються мрії, в день тепла і краси, принесе вам життя подарунки, з жіночим днем, 8 березня!", "Вітаю з святом весни, міцного здоров'я, сонячного настрою, удачі у всіх починаннях!", "Дуже круто", "Дуже ідеальна фігура, вітаю", "Класне фото", "Зі святом! Ви дуже сексуальна, смілива дівчина. Так тримати! Бажаю завжди і скрізь залишатися собою", - пишуть в коментарях до фото Альони.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.