Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк у головний жіночий день 8 Березня вирішили порадувати шанувальників епатажним фото. Передає Clutch.

Довгонога красуня виклала фото в ліфту, на якому вона позує у короткій чорній сукні, високо піднявши ногу. У руках Нікітюк тримає символ свята - букет тюльпанів.

У підписі Леся привітала жінок, написавши невеликий віршик:

8 березня настало
Потепліло навкруги...
В дівчат квіти й подарунки
А в чоловіків... борги

Спокусливе фото викликало справжню бурю коментарів від шанувальників. Деякі з підписників захоплюються сексапільною фігурою телеведучої, інші ж пишуть, що такі фото - перебір.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Нога задрата не в тему", "жахливе фото", "Не дуже красива поза", "Вульгарною жінкою стала", "але Леська як завжди просто супер", "Ти найкраща", "Агонннннь", "Леся молодець!так тримати курс..))!", "Красуня)))", "А тульпанчики впали)))) з святом тебе Леська!)) Ти класна))", "Аля Каменських, особливо блиснути нічим, крім ніг, попи", "Яка ти крута", "Леся ну ти бомба", - пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новим відео в Instagram. Знаменитість вирішила поділитися емоціями з приводу Нацвідбору на Євробачення-2019, виклавши влог на свій Youtube-канал.

Артистка пожартувала, що пропонує свою кандидатуру, розповіла про відношення до Сергія Притули, поспілкувалася з Джамалою та підтримала співачку MARUV, назвавши її своєю сестрою.

Нагадаємо, популярна українська співачка Оля Полякова похвалилася новеньким кліпом на пісню "Лед тронулся", режисером якого став Алан Бадоєв.

Раніше Знай.uа повідомляв, травесті-діва Монро розповіла про подробиці зйомок "Свінгери-2", поділившись секретами краси.

Такою Знай.uа писав, Леся Нікітюк похвалилася зворушливим фото з мамою, привітавши її з днем народження.