Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує у вишуканій сукні з пікантним декольте.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відвертій сукні червоно-коралового кольору. Це плаття красиво підкреслює струнку фігуру співачки і відкриває груди, адже декольте досягає пупка. При цьому рукава у сукні об'ємні у вигляді оборок. Волосся співачки випрямлене, розпущене і укладене на плечі, а на її обличчі акуратний стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак коротко привітала жінок з восьмим березня: "Зі святом весни, любі дівчатка!". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Шикарна", "Сукня вогонь", "Зі святом, Кароліна! Щастя вам!", "Ти красива, як Сонце", "Який гарний колір", "Справжнього жіночого щастя та здоров'я Вам та Вашій принцесі", "Красуня!", "Зі святом кохання та краси, Діва. Ви для нас уособлення "весни". Завжди квітуча, по-весняному зігріває своєю посмішкою", "Зі святом вас! Щастя, радості, кохання і море квітів", "Незрівнянна!", "Найкрасивіша жінка нашої естради!", "Красивий образ", "Ви схожі на святковий червоний тюльпан", "Дуже красива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.