Близька подружка Леді Гаги поділилася вельми цікавими новинами про те, що зірка зараз знаходиться на ранньому терміні вагітності - приблизно два місяці.

Американське видання The Star повідомило цікаву новину про те, що Леді Гага чекає дитину від Бредлі Купера.

Леді Гага
Леді Гага

За інформацією журналістів, саме ця вагітність і послужила причиною розриву заручин співачки та агента з пошуку роботи у сфері розваг Крістіана Каріна. Поки про реакцію цивільної дружини Купера Ірини Шейк нічого не відомо.

Бредлі Купер і Леді Гага
Бредлі Купер і Леді Гага

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що 33-річна модель Ірина Шейк порадувала шанувальників новими знімками знятими для глянцевого журналу, а також поділилася цікавим архівним відео. На знімках манекенниця зображена в чорному піджаку, одягненому на голе тіло і широких штанях, також на Шейк крислатий капелюх, а на губах насичена темно-червона помада.

У Мережі доступні поки тільки три знімки з цього фотосету для німецького Elle. Також Ірина поділилася з шанувальниками архівним відео, знятим для бренду Mugler. На відео видно, як майстерно Ірина дефілює перед камерою в шкіряних шортах з бахромою і металевому топі з дзеркалами з боків, що імітують кермо мотоцикла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 лютого Леді Гага отримала свій перший "Оскар" за кращу пісню. Таку високу нагороду принесла співачці композиція Shallow, яку Леді Гага заспівала разом актором Бредлі Купером у фільмі "Зірка народилася". Взявши статуетку в руки, співачка розплакалася, і подякувала "всіх і кожного", хто знаходився в залі. Вона також звернулася до глядачів з емоційними словами.

"Я довгий час працювала заради цього моменту, і головне - не перемогти, а не здаватися. Якщо у вас є мрія, боріться за неї!" - сказала Леді Гага.

Нагадаємо, чим дивуватиме глядачів Оскар-2019: геї, сатана і десятки кінорекордів.

Як повідомляв Знай.uа Леді Гага розбила ще одне серце: знову самотня.

Знай.uа писав, Кеті Перрі та Орландо Блум побралися: фанатки плачуть за голлівудським красунчиком.

Дивіться відео по темі: