Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією, на якій позує в спокусливому образі. Модель присіла на підлогу у відвертій позі, розсунувши ноги. Для фотосесії Кайлі одягла яскраво-червоні латексні штани і коротенький білий топ, який ледь утримує пишний бюст красуні. Волосся дівчини розпущене, а на її обличчі щільний шар макіяжу, на шиї висить товстий сріблястий ланцюжок. В руці Кайлі Дженнер тримає симпатичну сумочку у вигляді серця з такого ж червоного латексу, вона не дивиться в камеру.

Дівчина не підписала свою фотографію, залишила лише крихітний смайлик у вигляді сердечка. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі зібралася в цьому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я хочу ці штани", "Якщо тобі нудно, роби те, що робить більшість дорослих – іди працюй", "Виглядає мило, як завжди", "Це мій колір прямо там", "Ти добре виглядаєш, Кайлі", "Красива", "Кайлі, ти добре виглядаєш", "Я буквально чую ці штани", "Вау, дівчино, ти виглядаєш так добре", "Мадам-мільярдер, вітаю", "Красива", "Чудовий образ", "Так гаряче", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, але ти мені не подобаєшся", "Куди ти зібралася?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер средит них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.