Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Цього разу телезірка вирішила показати шанувальникам модний весняний лук, в якому прийшла на роботу.

Для виходу в люди Марія наділа довгий чотириколірний сарафан, який приховує її фігуру і візуально видовжує. Поверх сарафана телезірка накинула темне пальто, а на її ногах довгі червоні чоботи з гострими носами, які йдуть під сукню. Волосся Маші зібране ззаду, а її образ доповнюють величезні сонцезахисні окуляри. Єфросиніна стоїть на вулиці, дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна розповіла про роботу у вихідні: "Робочий день з присмаком вихідного... ну, або навпаки #mood". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото. Найбільше уваги дісталося яскравим чоботам зірки, але і сарафану теж дісталася похвала.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Боже мій! Яка ж ви довга", "Красуня, зі святом", "Шикарний образ", "Забула сказати, що це плаття", "Шикарна! Плаття супер", "Машуня, ви принадність", "Ох і розкішна", "Маша, вітаю Вас із святом жіночності та краси", "Маша, з святом Вас! От скажу Вам не тая, Ви натхнення для мене! Ви ідеал мрії поета! Жіночого щастя Вам!", "Красуня", "Як завжди неймовірна!", "Сукня ну дуже цукеркова", "Як же це красиво!", "Червоні черевички", "Чоботи вогонь!", "Маша, Ви така стильна", "Вау! Які чобітки", "Хочу такі чоботи", "Мені подобається образ в цілому. А чобітки і пальто особливо", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.