Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в образі єгипетської цариці Клеопатри.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відповідному вбранні. Артистка одягла пишну довгу сукню оригінального фасону з незвичайними рукавами і орнаментом. На її ногах довгі чоботи з металевим декором. А сама вона сидить на троні, закинувши ногу на ногу. На голові артистки цікава перука-головний убір, що приховує волосся, а на обличчі зірки яскравий макіяж. Але при цьому фотографія, чорно-біла.

У підпису до такого незвичайного фото Ані Лорак написала: "Всі Жінки – Богині! Стояти біля керма свого життя, відчувати, розуміти і приймати. Дарувати, Дякувати щодня. #шоудива #свято #життя #8марта #каждыйдень". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Богиня! Діва! Просто захоплююся вами", "Вдалого дня та чудового настрою!", "Ти неймовірно красива жінка", "Кароліна, коли нова пісня?! Так чекаємо!", "Вже не знає в якому вигляді себе показати", "Богиня точно!", "Найкраща співачка у всьому світі, щастя вам", "Не описати словами моє захоплення вами", "Красуня! Богиня! Діва!", "Неймовірна! Ви реально – Діва! Ніхто з Вами не зрівняється", "Клеопатра", "Як завжди, чудова", "Істина в словах! Дякувати, приймати і віддавати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.