Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна в черговий раз здивувала шанувальників неймовірною елегантністю і витонченістю. Нове мереживне вбрання знаменитості, в якому вона з'явилася на одному із заходів в рамках форуму "ELLE active forum", викликало справжній фурор не тільки у гостей свята, але і у дописників Єфросиніної.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram українська красуня зізналася, що не завжди встигає привести себе в порядок і іноді використовує хитрощі та лайфхаки, щоб виглядати гідно.

Зірка поділилася знімком з кумедним підписом, що іноді замінює складні зачіски шапкою, яка приховує не укладене волосся.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Найшвидша укладка у світі — фффапочка". написала під фотографією Маша Єфросиніна

Підписники тут же погодилися з кумиром, і поділилися своїми лайфхаками експрес методів виглядати гідно в будь-яких обставинах.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

"Шикарний образ", - fedosovaa_olya "Ну а літом-окуляри", - oksanka_plodnik "Маша, Вам так все йде", - alekseevets_aleksandr "Неймовірно красива!" - galinakrivinska "Ви така красива в цьому образі", - natalya_shilyaeva104

Зазначимо, що образ вийшов дійсно романтичним, весняним і неймовірно личив знаменитості. Берет ніжного рожевого відтінку Маша доповнила шкіряною курткою, з нарочито грубою фурнітурою і обробкою з рожевої овчини, і водолазкою в колір.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Марія Єфросиніна дала інтерв'ю "Апострофу" під час заходу, присвяченого шоу "Дивні люди".

Під час бесіди з журналістом знаменитість заявила, що її діти не планують брати участь у талант-шоу, а також розповіла, що привернуло її в новому телешоу.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям розповіли про те, як склалася доля ведучих популярного шоу "Орел і решка".

Також "Знай.uа" писав, що проросійська співачка Валерія прокоментувала те, що відбувається з участю України на Євробаченні, а також кандидатуру Зеленського.