Відома українська співачка Оля Полякова продовжує вести активне віртуальне життя в соціальних мережах. Так, нещодавно Суперблондинка опублікувала короткі уривки з телешоу "Подіум", де виступає в ролі судді.

Можна помітити, що Оля перефарбувала волосся у рожевий колір і порадила всім дівчатам носити труси замість штанів, щоб чоловік відразу бачив, в якому стані їхні тіла. Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram.

"Сьогодні учасники реаліті "Подіум" представлять сценічні костюми і стилізовані головні убори, які було розроблено спеціально для мене! По-моєму, ідеальний виклик для початківців дизайнерів! Які образи мене підкорять - дізнаєтеся о 19:00 на @novy_channel!", - поділилася емоціями Полякова.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники почали коментувати: "Ой не можу жінки повинні ходити в трусах з ваших слів, щоб мужики знали на що йдуть, тоді мужики нехай зовсім без труселей ходять,щоб жінки знали, що на них чекає", "Не розумію Ваші перуки, у Вас же своє волосся шикарне", "Вірно, потрібно ще й цицьку показати!", "Ну як на мене, то у всьому має бути якась межа, пробачте, але є якісь правила етикету і взагалі скромність ще ніхто не відміняв", "Мужики тоді теж, що б не було сюрпризу і нам. ахах".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким кліпом на пісню "Лед тронулся", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка присвятила відеороботу дітям, щоб показати, як часто в гонитві за грошима і славою батьки забувають про найважливіше. Варто зазначити, що разом із зірковою мамою знялася її молодша донька Аліса.

Нагадаємо, Полякова кинула виклик Кароль: фанати роблять ставки на переможницю.

Як повідомляв Знай.uа Полякова зізналася, що Фредді Мерк'юрі - її батько: фотодоказ з мамою.

Знай.uа писав, донька Полякової в міні-спідниці і кокошнику переплюнула маму: неймовірна красуня.

Дивіться відео по темі: