Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість засмутила прихильників неприємною новиною - виявляється, одна з танцівниць артистки підхопила кір. Так, Оля виклала відео без макіяжу, на якому розповіла, що робити в подібних випадках і порекомедовала кожному зробити щеплення.

"Обережно КІР! Дивитися всім! Важливо! Протягом 72 годин після контакту з хворим!", - повідомила Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Оля, молодчинка!!! Не приховала !!", "Оля, ви молодець! Завжди знала, що ви грамотна жінка !", "Дякую за важливу інформацію 💕😘", "Дякую, хороша інформація. Хай не хворіють", "Турбота про людей з перших вуст! Оля, дякую, це більше, ніж передвиборчі обіцянки та дієвіше, ніж медична реформа 😉😘", "Олю, не переживайте, все буде добре!!! 💋😘".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.