Популярна російська співачка Наталія Чистякова-Іонова, яка більше відома як Глюкоза, часто виставляє в Instagram провокаційні кадри. Нещодавно вона показала прихильникам досить інтимне фото. На цьому виконавиця позує в обіймах колеги по цеху Філіппа Кіркорова та Миколи Баскова.

Однак фанатів Глюкози збентежила одна деталь. Яскрава червона сукня співачки вдало підкреслює її струнку фігуру, а сексуальності образу додає великий виріз, який оголює ногу. Однак на фото Філіп Бедросович тримає свою долоню якраз в дуже інтимному місці Глюкози.

"Таке можливо тільки 8 Березня. Адже сьогодні можна все... 🔥❤️", - підписала допис співачка.

"А це норм нібито, то що він її між ногами лапає, так було задумано?", - дивується черговий коментатор. "У шоубіз так вітаються (рукою за мочалку)", - пояснює інший. "Двоє точно шифруються", - переконаний ще один коментатор, натякаючи на гомосексуалізм як Кіркорова, так і Баскова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, значна частка відгуків на фото була присвячена і "сивого" образу Чистякової-Іонової — багатьом він припав до вподоби, але окремі критики вимагали більше "не робити таке зі своїм волоссям".

"Яскраво, модно, стильно", - зазначив один із підписників зірки. "Чи то Брежнєва, чи то Глюкоза", - не зміг визначитися інший коментатор.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів. На фото 32-річна співачка стоїть ніби на тлі піщаних дюн, а на її тілі красується сріблястий купальник, який ледь прикриває жіночі принади.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.