Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в стильному чорному пальто середньої довжини з золотистими гудзиками. Артистка поклала руки в кишені, вона не дивиться в камеру. Її волосся розпущене і зачесане назад, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри. Шанувальники помітили, що в Ані Лорак втомлений вигляд і сумні очі.

У підписі до фото співачка написала: "Сьогодні був продуктивний день. А у вас?", Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ви дуже красива і талановита", "Нехай він сумує без Вас", "Моя улюблена співачка", "День пройшов відмінно. Кароліна, ти найкрасивіша дівчина, твій голос зводить з розуму, ти найкраща", "По зачісці видно", "Згоден, класний день", "Не бережеш ти себе, ой не бережеш", "Понеділок – він такий. Відпочивайте більше, Кароліна!", "Модниця! За вашими нарядами стежать зірки шоу-бізнесу", "Схожа на Вікторію Бекхем", "Кароліна – найкрасивіша в світі, навіть коли сумна", "Чекаємо нову фотосесію", "Вікторія Бекхем", "Сильна жінка, захоплююся вами", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.