Відомий український танцюрист, суддя "Танців з зірками" Влад Яма та його чарівна дружина знялися у досить чуттєвій фотосесії для одного з українських глянців.

Також Влад Яма розповів, за що цінує свою другу половинку.

"Ліліана завжди в мене вірить, вона щиро вважає, що я наділений талантом, і регулярно мені про це нагадує, навіть коли у мене виникають якісь сумніви у майбутніх справах і проектах. І, як правило, вона майже завжди права, навіть коли в чомусь я сумніваюся чи не хочу на щось йти, вона мені може підказати, вийде чи не вийде у мене це. І так, вона вірить у мене більше, ніж я сам. Це дуже круто!", - відверто розповів Влад Яма.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зі слів Влада, він готовий гори звернути заради коханої дружини:

"Я робив Ліліані дуже багато сюрпризів. Можливо, зараз трохи менше. Були і несподівані подарунки, і несподівані подорожі, і різні зворушливі речі. Зараз намагаюся по можливості завжди забирати нашого синочка з собою і проводити з ним якомога більше часу, який у мене з'являється, для того, щоб звільняти Ліліану, і вона це дуже цінує. Хоча найбільше нам обом подобається, коли всі в зборі, всі разом — і це найбільше щастя".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі на відпочинку в Єгипті.

Нагадаємо, партнер Дорофєєвої розчулив вчинком: з таким суперменом нічого не страшно.

Як повідомляв Знай.uа Леся Нікітюк атакувала Duty Free в Борисполі.

Знай.uа писав, Шоптенко розповіла про любощі з чоловіком: фанати розчулені.

Дивіться відео по темі: