Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася черговим селфі на задньому сидінні автомобіля, побажавши всім гарного дня. Втім, шанувальників нажахав светр артистки пісочного кольору. Так, вбрання було все у катишках і нитках на горловині, що, можливо, повинно було здаватися стильним. Однак фанати також зазначили, що Кароліні личить легкий макіяж.

"💋 Доброго, теплого дня!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "бомж-стайл", "Кароліна, видали родимки на обличчі", "Ну ось, яка красуня😍 Без цього жахливого мейка.", "Рот такий жахливий у тебе! ".

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Втім, більшості сподобався теплий кадр: "Ну, нарешті - як і раніше, променисті очі! Щастя Вам!!!", "Які очі 😻😻😻😻", "Природна і дуже красива❤️🙏🏼", "Вам дуже личить легкий макіяж, він вас сильно омолоджує, без лестощів. Класно👍👌".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.