Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала для популярного німецького бренду Carolina Lemke, рекламуючи футуристичні широкі сонцезахисні окуляри, які були модними ще в кінці 90-х, у дуже незвичний спосіб. Так, артистка приміряла не тільки стильний аксесуар, але і колготи на голе тіло. Також фішкою зйомки стало те, що Кім буквально "клонували".

"Coming soon. Follow my vision with @carolinalemkeberlinCarolinaLemke.com 📷 @mertalas@macpiggott", - зазначила знаменитих фотографів Кардашьян. За 11 годин кадр встиг набрати цілих 1,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від яскравої фотосесії, порівнюючи зірку з роботом. Були і ті, хто розкритикували світську левицю за надто відверте вбрання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.