Українська співачка Таїсія Повалій, яка колись підтримувала президента-втікача Віктора Януковича та навіть була депутатом ВР від "Партії регіонів" висловилась щодо майбутніх виборів в Україні та назвала свого фаворита серед кандидатів у президента. Співача вважає участь у голосуванні вкрай важливим та збирається йти на вибори.

Вона ходить на всі вибори, намагаючись показувати приклад для наслідування, це при тому, що сама працює в Росії та отримує з рук агресора нагороду за нагородою.

"У мене українське коріння, мій далекий предок був правою рукою Богдана Хмельницького (гетьман Війська Запорозького, полководець, політичний і державний діяч, при якому в XVII столітті Запорізька Січ, Лівобережжі Дніпра і Київ від'єдналися від Речі Посполитої і увійшли до складу Російської держави. – Прим. ред.), тому для мене вкрай важливо, якою дорогою Україна буде йти в найближчі п'ять років, – каже співачка. – Я знаю особисто деяких з 39 кандидатів у президенти – серед них є достойні люди".

Вона розповіла, хто на її думку, повинен керувати Україною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ми з чоловіком довго сперечалися, сумнівалися, кому віддати голоси, хто гідний керувати Україною. Просто дуже хочемо, щоб у нашій країні люди жили щасливо, в достатку, теплі, щоб могли з упевненістю дивитися у завтра, працювати, виховувати дітей. І, звичайно, щоб всі жили в мирі".

Також Повалій додала, чого не вистачає для повного щастя народу та що президент повинен зробити. Однак, хто ж на її думку, гідний головного крісла в країні, співачка не назвала.

"Коли я оцінювала кандидатів у президенти, то думала й про те, що вони можуть зробити для розвитку нашої багатющої культури. Мені хочеться, щоб з'являлися нові театри, концертні зали, бібліотеки, музеї. Все це дуже важливо для майбутнього українського народу. З цих позицій я і вибрала президента країни на найближчі роки", – зазначила Повалій.

Нагадаємо, Повалій втрапила в черговий пяний скандал. Син співачки показав, як артистка розважається на борту літака.

Як повідомляв портал Знай.ua, Таїсія Повалій, яка раніше заявила, що мріє народити у свої 50+, розкрила одну зі своїх жіночих таємниць - про аборти.

Також Знай.ua писав про те, що нездоровий вигляд Повалій привернув увагу мільйонів шанувальників, які припустили, що вона за усмішкою ховає проблеми в особистому житті.