Чутки про зйомки фільму "Брат-3", ініціатором яких став шоумен Стас Барецький, наробили багато шуму в Росії.

Ідея про продовження культової кримінальної дилогії наштовхнулася на шквал критики, пишуть російські ЗМІ.

У негативному контексті про зйомки висловилася співачка Ірина Салтикова.

Салтикова, яка брала участь у фільмі "Брат-2", різко розкритикувала можливе продовження кінострічки. На думку Салтикової, "Брат-3" - це неповага, марення і тупість.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Клоунів вистачає в цьому житті, чого дивуватися. Я вважаю, що це образа взагалі, це образа і неповага до режисера в першу чергу, а друге: фільму" Брат-3 "не може бути ніяк фізично, коли немає того ж самого режисера в живих і немає головного героя ", - заявила співачка.

Ініціаторів ідеї третього "Брата" Салтикова назвала безсовісними.

Варто нагадати, що новина про зйомки стрічки "Брат-3" обурила багатьох артистів. Вдова російського актора також поспішила прокоментувати звістку про фільм.

Журналісти зв'язалися з жінкою, щоб дізнатися, що вона думає про новий скандальний проект Стаса Барецького. Вдова Сергія Бодрова заявила, що нічого не знає про це кінопроекті і не буде витрачати час на такий "маячню з інтернету".

Нагадаємо, стало відомо про те, що відомий російський музикант і шоумен Стас Барецький планує зняти третю частину кримінальної драми "Брат". Варто уточнити, що цей фільм в Україні заборонений до показу.

"Ми будемо знімати фільм "Брат 3" про молодшого сина. Тому що в Росії завжди було три брати: один був розумний, другий — хитрий, а третій, вибачте мене, нормальний. Відповідно, будемо ще фільм знімати", — цитують Барецького російські ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий російський музикант-відеоблогер Enjoykin порадував своїх шанувальників новим шедевром. Так, Enjoykin на своєму каналі в YouTube виклав кліп "Брат".

Також Знай.ua писав про те, що вдова російського актора і режисера Сергія Бодрова Світлана стала жертвою телефонних шахраїв.