Скандальний британський співак Роббі Уільямс узяв участь у зйомках документальної стрічки "Паранормальний Діснейленд".

Про це повідомляють британські ЗМІ.

Стрічка оповідає про таємниче ранчо Скинуокер, де часто відбуваються надзвичайні події.

Під час інтерв'ю Роббі Вільямс, коментуючи зйомки, зазначив, що дуже боїться бути викраденими інопланетянами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У фільмі можна побачити, як артист сидить з експертами та учасниками знімальної групи на території ранчо. Музикант розповів, що вже протягом багатьох років захоплюється НЛО. Він давно вірить у те, що люди не є єдиними мешканцями Всесвіту.

Одного разу співак навіть побачив інопланетний об'єкт на власні очі.

"У своєму житті я бачив багато дивних речей і пережив такі моменти, які досі не можу пояснити. Я побачив таке явище прямо над собою, і якби в той момент у мене був у руках тенісний м'яч, то я міг би потрапити в нього", – розповів Уільямс.

Він додав, що "дуже боїться" бути викраденим прибульцями.

"Це загадковіше і складне місце, ніж ми собі уявляли. Реальність виявилася дуже непростою", – заявив він.

Нагадаємо, хедлайнером церемонії відкриття Чемпіонату світу – з футболу, яка відбудеться у Росії, стане відомий британський виконавець Роббі Вільямс. І це навіть попри гучний скандал кількарічної давнини, який в РФ добре пам'ятають.

Як повідомляв раніше Знай.ua, онука Єлизавети II принцеса Євгенія вийшла заміж. Урочисте одруження пройшло в каплиці Святого Георгія в Віндзорському палаці.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

На церемонії були присутні численні члени Королівської сім'ї, а також зірки шоу-бізнесу, серед яких були помічені Кара Делевінь, Наомі Кемпбелл, Демі Мур, Роббі Вільямс з дружиною і Стівен Фрай.

Також Знай.ua писав про те, що Кіт Флінт з The Prodigy вчинив самогубство буквально через декілька днів після того, як закінчився процес розлучення з його дружиною.