Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки, схоже, у гастрольному автобусі. На ній простенька темна футболка з текстовим принтом. При цьому на обличчі зірки яскравий макіяж з чорними стрілками на очах, а волосся розпущене і недбало укладене. Лорак загадково посміхається в камеру телефону, на який фотографує себе.

Ані Лорак не підписала свою фотографію, залишила лише смайлик у вигляді поцілунку. З попередніх постів артистки відомо, що після концерту в російському Томську вона вирушила в Новокузнецьк. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Красуня", "Ваша посмішка єдине, що змусило мене посміхнутися сьогодні", "Яка гарна", "Бажаю тобі простого жіночого щастя", "Позитивна сонячна дівчинка, завжди красива на фото. Надихаєте на позитив і щастя", "Ви – красуня і розумниця", "Незрівнянна і бездоганна", "Красива, розумна жінка. І класна мама", "Красуня, ти найкраща", "Красуня, пропоную титул «Королева Російської естради» дати Ані Лорак", "Щастя в очах – це здорово", "Там Лазарєв поруч?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.