Знаменита співачка Ані Лорак зазнала критики в інтернеті. Приводом послужило чорно-біле фото, яке Лорак виклала в Instagram.

Зірка регулярно балує фоловерів фотографіями та відео в своєму мікроблозі. Однак у співачки крім шанувальників є і багато хейтерів, нападкам яких підлягає кожне її фото, засуджують її зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нещодавно Ані Лорак виклала чорно-біле фото, на якому вона позує, стоячи на одному коліні в комбінезоні з глибоким декольте і на високих шпильках.

Підписники висловили думку, що Лорак сильно набрала у вазі, так і засудили образ в цілому.

«Поправилася», «Повний несмак і жир», «Жахливо», «Такі ніжки короткі», «Ну і стара корова!», «Статуя чудова!», «Господи, вже гидко дивитися, вам пора міняти імідж», – облили брудом хейтери співачку.

Раніше ми писали, що відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки на сцені в російському Томську. Так, для виступу Лорак вдягнула коротеньке сріблясте плаття, під яким бежеві колготки в сіточку, а зверху накинула рожеву хутряну накидку. На ногах зірки бежеві босоніжки на шпильці, у вухах у неї масивні сережки, волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

Напомним, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.