MARUV, як і багато знаменитостей, веде сторінку в соціальних мережах, куди регулярно постить свіжі знімки та відео зі свого особистого життя, а також виступів. Не так давно співачка знову порадувала своїх підписчиків, однак їх реакція виявилася не зовсім такою, на яку розраховувала артистка.

Maruv

MARUV знялася у пікантній фотосесії для турецького глянцевого журналу Hello. Знаменитість опублікувала кілька знімків, де вона позує з відомим турецьким діджеєм і продюсером Фаруком Сабанчі на своїй сторінці в Instagram.

Maruv

По всій видимості, фотосесія проходила в Стамбулі. Дівчина приміряла кілька яскравих образів: шкіряна міні-сукня з об'ємними рукавами, довга прозора плаття, а також чорний наряд з пікантним розрізом на стегні. Партнер MARUV по майданчику виглядає в кадрі також досить ефектно, проте деякі підписчики відзначили, що йому не вистачило вогника в очах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фотосесія Maruv

Знімки знаменитостей користувачі мережі засипали коментарями: "Картинки вогонь🔥🔥🔥, а чому мужик сутулий? 😂", "дядько зайвий))))", "4 фотка 🔥 плаття незрівнянне!", "Гарно дивитесь разом 😍", "Фотки і правда слабенькі😕 Але це питання до фотографа❗️", "Ви така висока, а чувачок ще вище, враховуючи, що Ви на підборах. Він двометровий?😳", "Якийсь він взагалі не фотогенічний..", "Приємно бачіті вас в Туреччині. Я сподіваюся, що ми побачимо вас знову в Стамбулі. Ми будемо слідувати за вами з любов’ю".

Фотосесія Maruv

Варто відзначити, що нещодавно MARUV вперше відверто розповіла про своє особисте життя. З'ясувалося, що в житті MARUV зовсім не така, як на сцені, образ домінантки і фатальної жінки — просто образ, який відображає лише малу частину істинного характеру співачки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що MARUV прокоментувала чутки про свою орієнтацію і зізналася, що цілувалася з дівчатами. Але при цьому співачка, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019, в інтерв'ю заявила, що не знає, чи вона "лесбіянка", тому що "не досліджувала цю сторону себе".

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома американська співачка Мадонна може не виступити на гала-концерті Євробачення 2019, який пройде в столиці Ізраїлю Тель-Авіві, оскільки навколо пісенного конкурсу вибухнув черговий скандал.

Також "Знай.uа" писав, що на своїй сторінці в соціальній мережі MARUV опублікувала кілька фотографій з закулісся зйомок "Кварталу 95", для виступу на якому артистка з шоубалетом вбралися в звичному для себе стилі.