Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість вразила шанувальників оперною версію хіта "Шльопки" в ефірі шоу "Дивовижні люди", де є однією з суддів. Так, артистка розкрила неймовірний талант, здивувавши навіть колег - Машу Єфросиніну і Олексія Суханова.

"Вчора включали #дивовижнілюди? Які відчуття від оперної версії Шлепок? Жгу))) ❤️ ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Аж мурашки по шкірі😘👍", "Оляяяя, це офігенно🔥🔥🔥 Згадала Вітаса🙈 Потрясний голос, октави🤪, фігура, харизма - все Ви❤️❤️❤️", "Як шкода, що така манера співу менш затребувана ніж попса. Голос шикарний😍😍😍❤️", "Бомба)) Оля Ви мене дивуєте😍 Талантище🤗", "Бомбічно! Такий талант! Талантищееее!!!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.