Джонні Депп і Ембер Херд продовжують дивувати голівудськими сценаріями свого сімейного життя. І, хоча вони й розлучилися ще в 2017 році з ініціативи Ембер Херд, але відгомони минулого нахлинули навіть зараз з новою силою.

Ембер Херд подала на розлучення в 2016 році, мотивуючи це тим, що Депп її б'є, повідомляє Страна.иа. Вона з'явилася до суду з побоями і заявила, що актор в п'яному угарі кинув їй в обличчя смартфон.

Ембер Херд

За словами Деппа, він і правда приїхав у той вечір зібрати свої речі і справді був злий, так як дізнався про зраду своєї дружини з мільярдером Ілоном Маском. Але він руку на неї не підіймав ні того вечора, ні коли-небудь. Ті ж свідчення дали й співробітники поліції, які в той вечір приїжджали в пентхауз подружньої пари і не помітили ніяких ознак бійки. Слідів насильства на обличчі у Ембер теж тоді ще не було.

Не дивлячись ні на що, розлучення було оформлено і Депп навіть виплатив колишній дружині $ 7 млн, які вона зобов'язалася передати благодійній організації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Джонні Депп і Ембер Херд

Але не так давно історія отримала новий розвиток. Сталося все після того, як Ембер дала інтерв'ю,в якому назвала себе "жертвою домашнього насильства". Після цього Депп подав позов до суду з вимогою про відшкодування йому моральної компенсації в обсязі $50 млн. Адвокати актора називають звинувачення Херд брехнею і стверджують, що таким чином вона хоче "просунути свою кар'єру".

Ембер Херд і Ілон Маск

Нещодавно Депп представив суду 87 відеозаписів, які наочно демонструють, що актор зазнавав насильства з боку дружини.

Артист стверджує, що екс-кохана ображала його, а також застосовувала фізичне насильство. За його словами , Херд часто била його руками і ногами.

Пірат вважає, що в виду того, що кар'єра Херд знаходиться в занепаді, вона вирішила "хайпанути" на масовому русі проти домагань #MeToo. Також, Депп стверджує, що агресивна дружина одного разу кинула в нього пляшкою горілки і відрізала йому частину пальця на руці.

Команда юристів актора впевнена, що їм вдасться довести, що "жертва насильства" в цьому випадку - саме їх клієнт, а Херд просто сфабрикувала докази проти Джонні.

Нагадаємо, що зоряного пірата засікли з молодою подружкою: таке взагалі законно.

Раніше, портал Знай.иа повідомляв, що дочка Джонні Деппа шокувала відвертими фото.