Співак в Instagram звернувся до користувачів соцмережі. Смерть Юлії Началовой не залишила Миколи Баскова байдужим – він вирішив зібрати кошти на допомогу сім'ї артистки.
Росіяни не оцінили благородний порив душі виконавця. Більше того, пропозиція виконавця надати фінансову допомогу родині Юлії Началовой викликало роздратування, через що його рознесли в пух і прах. Під відеозверненням Миколи Баскова люди залишили сотні сердитих і злих коментарів.

До свого допису популярний співак додав 12 цифр банківського рахунку батька артистки. Однак Баскову тут же пригадали його запис у Instagram після вибуху в будинку в Магнітогорську. В ній не було оголошення про збір грошей для потерпілих...

"Коли в Магнітогорську будинок вибухнув, і люди залишилися без усього, ніхто збори не оголошував – тільки свічку опублікували", "Організуй концерти, виручка від яких піде на цю карту", "Скільки дітей від важких хвороб помирають за брак коштів прямо зараз, а тут цілком забезпечені просять. Совість майте", "А що за похорон, що вся Росія повинна скинутися?" – написали користувачі під публікацією про смерть Началовой.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Юлічка моя люба ,скільки років ми були поруч , скільки програм і поїздок , так я більше не почую твій заразливий сміх і чарівний голос !!! Чому так несправедливо ....... ти назавжди в моєму серці", - написав співак.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак знайшла заміну невірному чоловіку, вже познайомила його з дочкою.

Також "Знай.ua" писав, що продюсер Діми Білана розповіла, що зробить із сином-геєм: помста буде страшною. Яна Рудковська розповіла про жіночі схильності у рисах характеру власного сина.