У мережі з'явилися нові подробиці про майбутній похорон відомої російської співачки Юлії Началової, які пройдуть 21 березня. Відомо, що співачку поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. Співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Юлія Началова
Юлія Началова

За інформацією журналістів, будь-який бажаючий може проводити в останню путь Юлію Началову на Троєкуровському кладовищі з 12:00 до 14:00 по Москві). Відомо, що на панахиду прийдуть рідні та друзі співачки, інші знаменитості, які знали і любили артистку. Майже кожен співробітник Троєкуровського кладовища знає про похорони Юлії Началової.

Троєкуровське кладовище

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Могилу для Началової будемо готувати сьогодні ввечері, а може, й завтра вранці. Як скажуть. Місце там, правда, дуже незатишне – холодне якесь порожнє. Тільки нещодавно людей там почали ховати. Взагалі шкода Юлю, звичайно. Кажуть, людиною непоганою була, а тут через таку дурницю померла...", - цитують російські ЗМІ працівників цвинтаря.

Мова йде про 17-ту ділянку. Юлію Началову поховають поруч з чоловіком скандально відомої журналістки Божени Ринської, медіаменеджером Ігорем Малашенко. З ним попрощалися 18 березня. Малашенко покінчив із собою 25 лютого в Іспанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російську співачку Юлію Началову можуть не поховати на знаменитому Троєкуровському кладовищі. Як відомо, 16 березня зупинилося серце відомої російської співачки Юлії Началовой. Похорон артистки запланували на 21 березня, але, на жаль, при організації церемонії стали з'являтися несподівані труднощі.

Стало відомо, що Департамент торгівлі і послуг мерії Москви відмовився виділяти безкоштовне місце на Троєкуровському кладовищі. Це місце вважається "елітним" для поховання: там спочивають чимало визначних діячів культури.

Нагадаємо, від чого насправді померла Началова: найближчий друг розкрив страшну правду.

Як повідомляв Знай.uа зірку "полунички" Бєркову екстрено госпіталізовано: не може ходити.

Знай.uа писав, загадково помер легендарний російський співак: колеги в жалобі, його не заміниш ніким.