У четвер, 21 березня, у Москві проводжають у останню путь співачку Юлію Началову, чия раптова смерть приголомшила тисячі відданих шанувальників.

Про це пишуть російські ЗМІ та ведуть прямо трансляцію з місця події.

Люди, які прийшли проводити співачку в останній шлях, обурені. Вони вважають несправедливим і образливим те, що їх не пускають до труни Юлії Началової.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники і журналісти стоять разом. Їх пустили за шлагбаум. Проте всім хотілося б потрапити в ритуальний зал, щоб востаннє побачити улюблену виконавицю. Народ обурюється і з-за того, що на жалобній церемонії заборонили зйомку, повідомляють російські джерела.

Літні жінки піднялися на бордюри і обговорюють те, що відбувається.

"Нам важливо першими пройти попрощатися, як почнуть пускати, побіжимо", – відзначають пенсіонерки. Є ті, хто не приховує своїх сліз. "Я прихильниця її, вона для мене ясне сонечко", – поділилася гіркими емоціями одна з прихильниць перед похоронами Началової.

Нагадаємо, у мережі з'явилися нові подробиці про майбутній похорон відомої російської співачки Юлії Началової, які пройдуть 21 березня.

Відомо, що співачку поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. Співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.

За інформацією журналістів, будь-який бажаючий може проводити в останню путь Юлію Началову на Троєкуровському кладовищі з 12:00 до 14:00 по Москві). Відомо, що на панахиду прийдуть рідні та друзі співачки, інші знаменитості, які знали і любили артистку. Майже кожен співробітник Троєкуровського кладовища знає про похорони Юлії Началової.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російську співачку Юлію Началову не можуть поховати на знаменитому Троєкуровському кладовищі. Про це пише Clutch.

Також Знай.ua писав про те, що відома російська співачка Юлія Началова, яка нещодавно померла, страждала важким онкологічним захворюванням – лімфомою.