Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася своєю кухнею і навіть показала вміст холодильника. Так, артистка зізналася, що не їсть сіль, однак обожнює перець і спеції, п'є кокосове молочко, суп том-ям і зрідка вживає в їжу курку на пару. Варто відзначити, що Анастасію все-таки складно назвати прихильницею здорового способу життя - балерина просто жити не може без кальяну і частенько вживає алкоголь.

"Кухня по волочковскі🥬 ", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз, набравши понад 45 тис. переглядів за 16 годин, проте коментарі хитра балерина приховала. Анастасію не раз висміювали за любов до шпинату, який вонаувесь час фотографувала на тарілці. Втім, знаменитість проводить багато часу в спортзалі, займаючись розтяжкою, а от про підтяжку м'язів чомусь забуває, вихваляючись досить в'ялими сідницями в купальнику.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.