Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадрами з яскравої фотосесії, позуючи в коротенькій блискучій сукні з глибоким декольте. Так, артистка запропонувала шанувальникам побільше танцювати і швидше за все, вийшла з депресії, в якій її підозрювали після розлучення з чоловіком Муратом.

"💃🏾 Танцюй, співай, дихай!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Боже, ви вже зовсім ненатуральна, але яка ж красивуща і сексуальна!!!! Просто шикарна!😍", "Як можна бути настільки красивою🤗", "Все суперськи! Відчувається динаміка рухів, сукня це демонструє.👍 фото - клас!", "Кароліна!ти як сонечко😻", "Не колеться?😁".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.