У російській столиці прощаються з відомою співачкою Юлією Началовою. Журналісти з місця повідомляють про атмосферу та тим що відбувається на траурному заході.

За інформацією російських журналістів, попрощатися з Юлією Началовою прийшли Ксенія Новікова, Надя Ручка, Гліб Матвейчук, Ольга Козаченко, Олександр Михайлов, Лариса Доліна та інші зірки естради. Вони все знали і дуже любили виконавицю.

Фото з похорону Юлії Началовой

"Вона, звичайно, зраділа б, побачивши, скільки людей зібралося, і почувши всі ті добрі слова, які сьогодні, на жаль, після смерті!) звучать. Білосніжна труна співачки потопає в її улюблених трояндах. А сама Юля нагадує казкову принцесу. На ній яскрава кольорова шовкова сукня, ідеальний макіяж, зачіска... Вона любила і вміла бути красивою при житті. Вдалося їй це і після смерті. Але сам вигляд квітучої дівчини в труні викликає жах – хочеться заплющити очі і втекти, прокинутися від страшного сну...", - написав кореспондент одного з російських видань.

Фото з похорону Юлії Началовой

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російську співачку Юлію Началову, яка виступала на окупованих територіях України і померла днями в Москві, було внесено до списку бази "Миротворець" через лояльність до злочинної влади Путіна. Про це пишуть українські ЗМІ. У повідомленні сказано, що артистка неодноразово виступала в Криму і на окупованих територіях Донецьку.

Співачку Юлію Началову, яка виступала на окупованих територіях України, госпіталізували 11 березня. За попередньою інформацією, лікарі виявили у неї двосторонню пневмонію, сепсис та гангрену. 16 березня повідомили про смерть Юлії Началової.

Нагадаємо, Началову зі сльозами на очах проводять в останню путь: пряма трансляція.

Як повідомляв Знай.uа Началову поховають між легендами шоу-бізнесу: холодне і незатишне місце.

Знай.uа писав, співака Баскова підняли на сміх за жебракування на похоронах Началової.