Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася участю в Тижні високої моди в Гостиному дворі. Так, артистка зізналася, що буде закривати показ Кримських шуб, примірявши досить вульгарне вбрання: світлі рвані джинси, леопардову футболку і леопардову шубу з натурального хутра.

"Тиждень високої моди в Гостиному дворі. Сьогодні я відчиняю і зачиняю показ Кримських шуб. Крим асоціюється у мене з сонцем, теплом, моїми зустрічами з кримчанами і благодійними концертами з кримськими дітьми. Але тепер це тепло кримське і у вигляді шуб красивих і легких!👍🏼 Сировина поставляється з Канади, а відшиваються вироби у Криму в Алушті.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина приховала. Варто відзначити, що Анастасія давно відома своєю любов'ю до шуб і навіть частенько одягала їх під босоніжки. Шанувальники ж не раз писали, що артистка виглядає не тільки безглуздо, але і доводить свою ненависть до братів наших менших.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.